About

1205mv

YLLÄTYS!!! …näin huusi iso porukka ystäviä ja sukulaisia tuossa taannoin Le Bonkissa sen jälkeen kun mua oli kosittu ensin kahdenkesken ensitreffipaikassa..ja kihlajuhlat oli valmiit alkamaan!

Voihan yllätys (mä sitten vihaan yllätyksiä) mutta tämä oli oikein tervetullut kaikesta tästä alkujärkytyksestä huolimatta tajusin että mullahan on daimandit nyt sormessa ja tässä sitä nyt mennään kohti naimaisia vuonna 2015!

Noh, sittenpä ajattelin että nyt tarvitaan blogi jossa saan hehkutella ettei tarvitse ystävien olla jatkuvasti kuuntelemassa mielipiteitä. Mies hommiin ja nyt mulla on oma hääblogi, ahhahhaaa..voi teitä raukkoja

Tälläisenä pedanttina ja suunnitteluhulluna ihmisenä kokoan tänne nyt kaikki sekalaiset ajatukset ja suunnitelmat sitten, jiihaa!

Katin hääblogi…kuulostaa uskomattomalta 😀
Noh, tässä se nyt kuitenkin on. Pian 30-vuotias nuori nainen Helsingistä tekee oman pikku muistion tuleviin häihinsä joita on tarkoitus vietellä elokuussa 2015 ❤

Minä olen lähtöisin vaasasta ja juho jaalasta joten landeja molemmat 😉 Mikäpä siis parempi miljöö hääpaikaksi olisi kuin lato tai vastaava!

Jätä kommentti